ICT

Perfect Potentials is een all-round ICT werving en selectiebureau dat sinds de start er in slaagt de perfecte mensen op de perfecte job te zetten, bij zowel grote internationale organisaties als het MKB. Een groot aantal ervaren ICT-professionals zijn al door ons op uitdagende werkplekken geplaatst. Zij slagen er telkens weer in om kortlopende en langlopende projecten succesvol af te ronden, naadloos te integreren in het team van de opdrachtgever en vakwerk af te leveren, zodat alle partijen na afloop zeggen: alweer een perfecte 'match'.

Onze focus ligt op HBO opgeleide starters, juniors en mediors in diverse rollen. Van Junior Consultant, Sales Engineer, Storage engineers tot Senior Project Management Officer. Onze klanten zijn van alle markten thuis en regelmatig op zoek naar kandidaten die hun carrière naar een hoger niveau willen liften.

Als jij jezelf herkent in de volgende competenties;: ambitieus, leergierig, gedreven en gemotiveerd, kijk dan snel tussen onze vacatures. Of mail je CV vrijblijvend naar info@perfectpotentials.nl, zodat én van onze consultants in een persoonlijk gesprek kan adviseren waar je goed bij 'matcht'.

Bekijk onze IT vacatures

Engineering

Voor de internationale olie- en gasindustrie, de petrochemische industrie en ook energiebedrijven is het een dynamische tijd, die volop kansen biedt. Kansen kunnen alleen goed gerealiseerd worden met de juiste resources. In andere markten is een afname te zien in vacatures, terwijl dit binnen de engineering juist stabiel is gebleven. Wij bieden daarin volop mogelijkheden om bij gerenommeerde bedrijven aan de slag te gaan, waar jij als starter maar ook als professional terecht kunt. Heb je ambitie om juist in het buitenland aan de slag te gaan, dan ben je ook hier aan het juiste adres. Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bekijk onze Engineering vacatures

Finance

De financiële markt is een zeer specialistische markt, waarbij zorgvuldigheid, inzicht en betrouwbaarheid onmisbare eigenschappen zijn voor een goede financieel medewerker. Goede financiële krachten zijn onmisbaar voor elke onderneming, want zij bewaken de balans tussen de doelstellingen en mogelijkheden die de onderneming heeft.

Perfect Potentials heeft veel ervaring en een groot netwerk in de financiële branche en zet deze gebundelde kracht in om voor jou een passende baan te vinden, waar jij je verder kunt ontwikkelen en je ook qua sfeer op je gemak voelt.

Bekijk onze Finance vacatures

Sales

De afdeling Sales is de motor van iedere commerciële organisatie. Een goed functionerend verkoopapparaat genereert omzet voor zowel de korte, als de lange termijn en is daarom van levensbelang voor het voortbestaan en het succes van een onderneming. Succesvolle sales professionals kenmerken zich door een aantal eigenschappen. Het zijn geboren netwerkers, kunnen goed communiceren en hebben kennis van zaken.

Deze professionals zijn voor veel bedrijven het visitekaartje en het gezicht van het bedrijf naar buiten toe. Een gemotiveerde vertegenwoordiger die plezier en enthousiasme uitstraalt, is dan ook essentieel voor succes. Daarom kijken wij bij de bemiddeling van sales-functies goed of jouw persoonlijkheid en vakkennis passen bij je nieuwe werkgever, zodat je met een glimlach naar je werk gaat.

Bekijk onze Sales vacatures