Dienstverlening

Perfect Potentials biedt een andere aanpak bij het vinden van de juiste match tussen werkzoekende en werkgever. Dat verschil zit m in onze filosofie. Wij werken namelijk met de werkzoekende als uitgangspunt en we kijken daarom verder dan het c.v. van de kandidaat alleen.

Wat betekent dit voor u als werkgever? Omdat wij deze aanpak hanteren en de ambities en competenties van de kandidaat als uitgangspunt nemen, kunt u erop rekenen dat wij u alleen in contact brengen met geschikte kandidaten. Door deze manier van werken, is de kans op een snelle juiste match het grootst. Dat levert u als werkgever niet alleen de ideale werknemer op, maar ook tijdwinst!

Dat wij werken vanuit het perspectief van de kandidaat, wil natuurlijk niet zeggen dat wij geen oog hebben voor de situatie waarin u als werkgever zich bevindt. De toegevoegde waarde voor u, zit ,m in de op maat gesneden dienstverlening. U kunt bij ons zelf kiezen welk type dienstverband u wilt aangaan. U kunt onder andere denken aan werving & selectie, detachering of interim-constructies. Vertel ons uw wensen en wij denken met u mee.

Oplossing

Om u daadwerkelijk een oplossing op maat te geven biedt Perfect Potentials u verschillende oplossingen aan:

  • werving & selectie op basis van deta-vast
  • werving & selectie op basis van een vaste fee
  • Detachering
Deta-vast houdt in, dat onze financial gedurende een vooraf bepaalde tijd wordt gedetacheerd bij uw organisatie met de intentie om aan het einde van de afgesproken periode in vaste dienst bij u te treden. Met onze rekenmodule ziet u al snel wat de kosten zouden zijn en wat u er voor heeft. Redenen voor onze opdrachtgevers om voor deta-vast te kiezen zijn:

  • goede beoordeling: de medewerker wordt als het ware “getest” in een echte omgeving
  • betere oordeelsvorming: nagaan of de financial wel past in de bedrijfscultuur
  • kennis gaat niet verloren: de medewerker treedt later in vaste dienst
  • geen fte-belasting; bij reorganisaties of aannamestop toch het extra werk gedaan krijgen

Na het eerste gesprek willen we graag met u gaan kijken welke oplossing voor u het beste past!

Stace Barreiro de Leon
+31 6-44515395
Stace@perfectpotentials.nl Daniel Cop
+31 6-28182343
Daniel@perfectpotentials.nl