Wie zijn wij?

Flexibele en betrouwbare partner in uw wervingsstrategieën, maar wel met een transparant karakter! Geen markt zo wispelturig als de arbeidsmarkt. Met voortdurend verschuivende verhoudingen in aanbod en vraag, is het voor zowel werkgevers als werkzoekenden doorgaans moeilijk om de juiste beslissingen voor de toekomst te nemen.

Professionele begeleiding is daarom een veelgebruikt instrument om werkgevers en werkzoekenden aan elkaar te koppelen. In de praktijk blijkt echter maar al te vaak dat zo'n match niet altijd aan de wensen van beide partijen voldoet. Niet zelden ligt een gebrek aan betrokken, persoonlijke begeleiding hieraan ten grondslag.

"Transparant, persoonlijk en helder over alles!"
Professionele begeleiding kan alleen slagen als je goed laat weten wat je wilt als kandidaat, je doelen op langere termijn en duidelijk hebt wat de kaders zijn waarin je wilt bewegen. Als opdrachtgever geldt natuurlijk hetzelfde. Hoe beter gekeken kan worden naar bedrijfscultuur, ontwikkelingen intern en ook de markt waarin u opereert, zorgen voor een groot succes, namelijk de perfecte match! Uiteindelijk is het ook het netwerk, de online kanalen, social media die Perfect Potentials inzet om voor u de juiste resources te vinden en te koppelen aan uw organisatie.

Open prijsbeleid, kwaliteit in werving en selectie - detachering - detavast - interim-oplossingen en kandidaten

Perfect Potentials biedt een andere aanpak bij het vinden van de juiste match tussen werkzoekende en werkgever. Dat verschil zit ’m in onze filosofie. Wij werken namelijk met de kandidaat als uitgangspunt en we kijken daarom verder dan je c.v. alleen. We richten ons op je ambities, je competenties en natuurlijk hebben we ook oog voor wat je niet wilt. Heb je behoefte aan intensieve begeleiding of zie je ons liever als coach op afstand? Wij bieden jou de aanpak waar jij het best bij rendeert.

Ons uitgangspunt bij het vinden van jouw nieuwe baan is niet snelheid, maar kwaliteit. We kijken verder dan alleen jouw c.v. aan de ene kant, en de vacature aan de andere kant. Minstens zo belangrijk voor een ideale match is de klik tussen jouw persoonlijkheid en de bedrijfscultuur, waarmee je dagelijks te maken krijgt.

Perfect Potentials  for your Job

Ons team

  • Stace Barreiro de León

    Managing Partner at Perfect Potentials | IT / Engineering / Sales / Finance Recruitment
    Den Haag en omgeving, NederlandPersoneel en werven

  • Daniel Cop

    Managing Partner at Perfect Potentials | IT, Engineering, Sales & Finance Recruitment
    Amsterdam en omgeving, NederlandPersoneel en werven